Wednesday, 16 December 2009

Happy 1st Birthday!!

Najwa Si Comel =)


Najwa dengan atuk kesayangannya

Tak terasa pun...
Dah setahun dah Najwa...
Dah besar dah dia..huhu

Few days ago, saya ada skype dengan Najwa.. (x boleh blah..haha.. tp btul la!)
Rambut dia dah lebat sikit...Nampak sikit macam perempuan..
Kalau tak dulu mesti orang tanya jantina, lelaki ke perempuan..huhu

Tak abis-abis dengan puting die..gigi jongang kang...

Walaupun masih tak pandai jalan, dan tak banyak cakap..
Tapi gelagat dia..
eeee...rasa macam nak gigit2...geram sebab comel sangat..hehe
Nape comel sangat Najwa??!!!
Tp tulah..
x leh salahkan die la kan..kalau dah ad genetik comel..hahaha

Time skype, mula lah die tnjuk aksi-aksinya..
Najwa dah pandai menari..haha.. (Ntah sape la ajar..)
Dah pandai salam, dah pandai doa.. Comel...

Menari gaya Najwa: tangan pusing2..haha


Bila saya cakap " Babab najwa!"
Dia pukul laptop..hehe

Dia siap buka sendiri tilam die untuk tido konon2nya..tp gimik je tu..huhu

nak buat2 tido, tapi baring atas lantai, bukannya tilam tu...

Tak sabarnye nak balik umah!!!
(Tapi lambat agi...bln 8..sob3)

Najwa, be a good girl ok.. ( bajet die bace blog nih =P)

*Miss-My-Family Mode*


.:When Heart Does the Talking:.

4 comments:

*F.Y* said...

happy birthday najwa!!

najwa sangat comel~

Sangat comel time dia buat aksi nak tido tu! kui3:p

Janganla gigit die...ksian hehe:)

nur khairunnisa mohd azuhar said...

haha comel gila setahun dah wat aksi macam2 =D

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Bella Billa said...

*F.Y* - tak kisah..nk gigit jugk..huhu

nur khairunnisa - tau xpe =)

hapi - thx 4 visiting!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails