Monday, 13 June 2011

Chocolates!!!

Ahaha...
This post serius macam dah takde keje..
Tak tau nape, suddenly craving for chocolate...

Tapi cudn't get one because,
1. Malas nak kuar umah untuk beli
2. Tapi kalau kuar umah pun takkan beli, sebab cokelat banyak fat dan harga 1 bar = 1 kali makan. *Saving money for big event* (heeee~) Lebih baik tak makan...

This is the list of my favorite chocolates, untuk kepuasan mata nih...
(plus, with hope sumbd will buy these for me =P)




1. Kinder Bueno. Start suka since my dad slalu beli for us, adik beradik. My brother pun suke sangat coklat ni, sampai sanggup kteorang gi 7eleven malam2 semata-mata nak beli kinder bueno. ahahaha (tu waktu die bujang lar)


2. Ferrero Rocher. Selalu dapat makan time ad my mom's or my dad's friends bagi hamper untuk raya. Yummy! Hari tu gaduh dengan najwa (my little niece) sebab saya tak bagi die makan banyak2, because it's suppose to be all mine!


3. Nutella. Enak dimakan begitu saje~



4. Famous Amos Chocolate Chips. Sedap sampai nak nangis lepas habis...(sebenarnye nak nangis sebab tak berbaloi kuantiti dan harganye..huuu~) kene belajar buat sendiri after this =)

5. Toblerone (My fav? Not anymore...becoz it's Kraft's product..bye toblerone, u r so tasty and i love u but i love my sedare muslim more!)


p.s. to my future husband, dun worry. i don't want these to be in the hantaran. I can buy them myself. Heee =))

.:Saksikan Bahawa Aku Seorang Muslim:.

4 comments:

SumaiyyahAbidah said...

You just made my craving for chocolate worse... not that I blame you, hehe. Fortunately I've some Cadbury Zip bars and some choc chip cookies stashed somewhere in my room... I suggest you stock up on all things chocolate when you do go out ;)

duha said...

i'll try to buy some for you when i've earn my own money..

wait aa~

iamme said...

duha.. jgn bli utk bella je... hihi. yg kat sini pun nk jgak =)

Bella Billa said...

sumaiyyah- ahaha..well i tried, but within few hours, they all gone..haha

duha- i'll keep ur word..ehehe

iamme- udah2 ler tuh mizah mkn coklatnyer..nnt gemuk kang..ahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails