Tuesday, 7 April 2009

Malam Muslimah 2009 (Muslimah only!)


Assalamualaikum w.b.t

InsyaAllah..
Malam Muslimah atau lebih dikenali dengan nama Lailatul Hurul Ain @ Malam Hurul Ain (MAHA) akan diadakan pada 2 Mei 2009 di Baraya, Jatos..

Jatos??

Hehe..releks2..ad jln belakang, pki elevator..takde ar buat catwalk kt dlm shopping complex tuh nnti..

Harga?

Berpatutan..takkan mencecah 100k.. around 60k je! ( masih dlm perancangan..akan diberitahu kelak!)

Makanan sedap x?

Mestilah!! Itu salah satu aspek penting...

Ape aktiviti@pertandingan yang akn dijalankn malam tu?

Hmm..pernah berangan nk jd model@ratu cantik tp x tercapai hanya disebabkan anda trlalu cantik??
Impian anda akan direalisasikan pada malam itu...

Ada bnyk lg sebenarnye..but u girls have to wait.. Tunggu kami menyerang di dewan kuliah~

Kod Pemakaian?

Sopan..as simple as that!

Ini merupakan anjuran pertama kalinya oleh muslimah batch 08...
Jadi, kami menerima sebarang idea dan pendapat dari semua bagi memeriahkan lagi suasana malam itu nnti..

This is just an introduction...
Wanna know more??
Wait and see!!
Spread out da news!

AMARAN: MAHA AKAN MENGGEGAR JATINANGOR PADA 2 MEI 2009!

.:When Heart Does the Talking:.

6 comments:

duha said...

erm..bgsu2..hehe..esok meeting :p hahah..
p/s:cantik da poster..tinggal nak mempromosikannye sahaje..but banayk lagi nk decide kan..

ha..lg satu..nape games2 before malam tu and activity sbenar tak infom? btau jelaa..bes sket..hehhe..

tapi yg tak confirm KIV dlu la..

bgus2..chaiyok batch08! (erk..muslimah je :p hehe)

Al-Tuah Al-Shahab said...

salam,
kenapa namanya mlm bidadari?
anda pikir anda bidadari?
secantik dan seindah bidadari?
sebaik bidadari?
tidak sama sekali...
anda lebih dari itu, kan?
ketua bidadari di syurga kot...

p/s:mungkin ada bidadari kot turun mlm tu, huhu, nak joinlah klu mcm tu

fArHaNa said...

haha! ada hati nak datang jumpa bidadari...
***sorry, no access allowed***

sok meeting? ni duha men-men ke apa ni? xtau puuun=p

-wanita muslimah adalah lebih baik daripada bidadari di syurga- :)

p/s: bella kata aritu nak serang blog, x serang pun???hehehe. goodluck bhp n phop esok~

Bella Billa said...

duha- huhu..games tu dh ad kt poster kn..anyway, nnt la kot inform..

meeting antara xm BHP n PHOP amacam? hahaha...

Al-Tuah Al-Shahab- ni mnyindir ke ap ni? haha..btw, brkmngkinan bidadari turun..tp klu tuah dtg, die pecut naik blek..haha

p/s: trbyg tuah dtg pki sayap kupu2 (djual di jatos)...apakah?

farhana-iA ad meeting..ingt nk bgtau mlm ni..nnti org konfemkn thru ym yer..

gud luck 2 u 2..

miss susi said...

salam..
ye..kter akn sme2 usha untk jayakan MAHA nie..
all da best..meeting mlm nie?kak salmah dh xsba nk meeting tu..muahaha.

3rdmarch said...

salam..
muslimah shj..isk3..
kenyataan duha sgguh racist..

"wanita muslimah adalah lebih baik daripada bidadari di syurga"

jdlah wanita itu~

gud luck dgn program korg~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails